Satoki Partners Oy      asiakaspalvelu@satoki.fi

Biotulin

suomi

Vähemmän ryppyjä ja näkyvästi nuorempi ulkonäkö 60 minuutissa? 

Voitko todella näyttää nuoremmalta vain 60 minuutissa? Biotulinilla ei ole taikuutta. Tuotesarja on kehitetty Yhdysvalloissa ja valmistettu Saksassa ja sen vaikuttavat ainesosat ovat verrattavissa botox -injektioihin. Tulokset ovat samankaltaisia, mutta se on paljon yksinkertaisempaa käyttää. 

Biotuliinia levitetään kasvoille, se imeytyy nopeasti sekä tasoittaa ihoa niin, että ihosta tulee pehmeä ja joustava. Toisin kuin botox -injektiot, Biotulin ei vaikuta kasvojen ilmeisiin. 

Tämä läpinäkyvä, hajuton orgaaninen geeli kehitettiin tutkijaryhmällä, jota johtaa farmaseutti ja kemisti Dr Claus Breuer. Geeliä myydään 100-prosenttisesti ilmatiiviissä pakkauksessa hygienisen käytön varmistamiseksi. Biotuliinilla ei ole riskejä tai haittavaikutuksia!

MADONNA: BYE BYE INJECTABLES!

Craig Smith is not only the personal trainer of Madonna, but also a good friend of the pop queen. For celebrities Craig now gave an exclusive interview to the Celebrities Style Magazine

Madonna is a very self-confident artist and has changed her attitude towards Injectables, as many other stars have too. …
I can tell you that she has found an alternative to Injectables, which many other stars already use. …
An organic anti-aging gel … called Biotulin.
It reduces reduces muscle contractions and the facial features relax.